Bli medlem - Förnya medlemskap

Senast uppdaterad: 2023-01-21

Kom ihåg att betala BÅDE medlemsavgift och träningsavgift om du vill kunna träna på banan.

Som medlem i klubben tränar du gratis när du löst träningskort. Om du är medlem i en annan klubb (men inte i SKRC) så är träningsavgiften normalt 300 kronor som betalas via Swish på plats. (Undantag i avgift kan förekomma i samband med vissa evenemang).

Om du är ny till karting, minimoto eller supermoto och inte har licens, så behöver du gå licensutbildning. Läs mer om det på sidan för licens & utbildning för karting respektive sidan för licens & utbildning för mc.

Om du är ny till sporten och vill veta mer om karting, kontakta Richard Johansson på telefon 070 168 96 30 eller epost info@skrc.se.

Medlemsavgift med träningsavgift

  • 1500 kronor för enskild medlem. (1000 kr för träningskort + 500 kr i medlemsavgift)​.
  • 2000 kronor för familj. (1500 kr för träningskort + 500 kr i medlemsavgift)​.
  • 500 kronor är medlemsavgiften om du har licensen i SKRC, men inte vill ha fri träning på Tuvängen.

(Medlemsavgiften är alltså 500 kr/enskild eller familj och träningsavgiften utöver den är 1000 respektive 1500 kronor).

KOM IHÅG ATT MÄRKA ER BETALNING MED NAMN OCH PERSONNUMMER​!

  • Swish 123 034 55 53​ (använd gärna Swish)
  • BG 5526-6654 

För att er licens skall kunna släppas på krävs att ni bifogar en verifikation på betalningen och fyller i fälten nedan. Det gäller både nya som gamla medlemmar.

Familj: En eller två föräldrar med ett eller flera barn.

De som har flyttat hemifrån och har egna arbeten räknas som enskild medlem, även om ni råkar ha samma efternamn.

Stödmedlem​
200 kr som stödmedlem/enskild eller familj (OBS, det går ej att ta ut licens på stödmedlemsskap).​

Avtal med medlem i SKRC​

  • Du (eller ni om det är en familj) deltar vid minst 2 arbetsdagar inför tävling eller tävlingsdagar under året för att hålla Tuvängen Ring i ordentligt skick för träning och tävling eller som funktionär vid tävling eller träning inför en tävling.​  Du bestämmer själv vilka två dagar det skall vara här nedanför i formuläret. Om man inte kan komma när det väl är dags så får man själv se till att skicka dit någon annan i ens ställe. Dagar och avtal är bindande. Dagar nedan kan komma att försvinna när rätt antal är uppnått så det är först till kvarn som gäller.
  • Du ansvarar för minst ett träningstillfälle (dag) under en en normal helg som Träningsledare (utöver eventuellt val av träningsdag i punkten ovan).​ Datum för det bestämmer du senare.

Har du någon hantverkarkompetens (elektriker, snickare, målare, rörmokare eller liknande) eller annat som är användarbart för SKRC (tex revisor) så kan det också vara ett alternativ till ovanstående. Fyll då i fältet Kompetens så hör någon i styrelsen av sig till dig.

Vi behandlar all information enligt GDPR.

Oavsett om du är ny medlem eller vill förnya ditt medlemskap så måste formuläret nedan fyllas i.